תפו”א פשוט וטעים

תפו”א פשוט וטעים

תפו מתכונים טבעוניים וצמחוניים

(תערובת לתפו”א בתנור מכילה: עגבניות, גמבה, פפריקה גרוסה, עלי דפנה, רוזמרין ועוד)

מצרכים ל8-10 מנות

1.5 ק”ג תפוחי אדמה דזירה (אדומים עם פנים צהבהב) חתוכים לפלחים.
1-2 כפות תערובת לתפו”א בתנור של חוות דרך התבלינים.
מעט מרווה
פלפל שחור גרוס
6 כפות גדושות של פרורי לחם
מלח
1.5 כפות קמח
מעט שמן זית

אופן הכנה

1. מחממים תנור ל180-200 מעלות.
2. במעבד מזון מעבדים את פרורי הלחם, עלי המרווה, פלפל שחור והתערובת.
3. בסיר גדול מרתיחים מים ומוסיפים דף שמן זית וכף קמח מעורבב במעט מים חמים. מוסיפים את פלחי תפו”א ומרתיחים 4-5 דק’ ולא יותר!
4. מסננים את תפו”א ומניחים בקערת ערבוב עם פרורי הלחם המתובלים. מערבבים בעדינות עד שתפו”א מצופים ופרורי הלחם עדיין אווריריים ולא ספוגי נוזלים.
5. מסדרים את תפו”א בתבנית, מזלפים שמן זית ומכניסים לתנור. אופים 1/2-1 שעה עד השחמה ובוזקים מלח מלמעלה לפי הצורך.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית