שקשוקת פפריקה

שקשוקת פפריקה

שקשוקת פפריקה לא זה ולא זה

מצרכים ל-6-4 מנות

1 ק“ג עגבניות
5-4 שיני שום כתושות
6-4 ביצים
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית פפריקה מרוקאית חריפה של חוות דרך התבלינים
2 כפית פפריקה מרוקאית מתוקה של חוות דרך התבלינים
1/4 כוס שמן
1/2 כפית פלפל שחור
4 כפות תערובת לשקשוקה של חוות דרך התבלינים
1/2 כפית מלח
100 גרם גבינה בולגרית מגורדת גס

אופן ההכנה

1.בעזרת קולפן עגבניות קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות
2.במחבת רחבה, מאדים את העגבניות בשמן על אש נמוכה, מוסיפים את שיני השום כתושות.
3.מבשלים כ 20 דקות, מוסיפים מחצית מכמות התבלינים.
4.מוסיפים את הביצים אחת אחת.
5.מוסיפים, את הגבינה פטרוזיליה ושאר התבלינים ומבשלים כ-10 דקות על אש בינונית במחבת מכוסה.
6.מסירים את המכסה ומכניסים לתנור חם, כ-180-170 מעלות ל-5 דקות.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות