רביולי גבינת עיזים

רביולי גבינת עיזים

רביולי גבינת עיזים איטלקי

חומרים הוראות הכנה לפסטה הטרייה

700 גרם קמח
7 ביצים
2 כפית מלח
2 כף שמן זית
למלית:
3 גלילים (200 גרם כל אחד) גבינת עזים
2 כפות עלי מרווה קצוצים
1 כף תערובת אנטיפסטי של חוות דרך התבלינים

חומרים להכנת הרביולי

1 ביצה, טרופה
לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 בצל, קלוף וקצוץ
2 שיני שום, קלופות וקצוצות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
2 כפיות מלח ים אטלנטי עם פלפל שחור גרוס של חוות דרך התבלינים
1 כפית בזיליקום קצוץ דק

אופן הכנה

1. בצק הרביולי: שמים בקערה את הקמח, הביצים, השמן והמלח ומעבדים לבלילה אחידה, עד שמתקבל בצק גס (אפשר גם לעבד לבצק במעבד מזון).
2. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים ידנית, עד שמתקבל בצק גמיש.
3. עוטפים בניילון נצמד ומניחים לחצי שעה לפחות בטמפרטורת החדר.
4. מקמחים קלות משטח עבודה ומחלקים את הבצק ל־12 כדורים. מכסים במגבת מטבח נקייה.
5. הכנת המלית: מניחים את גבינת העיזים בקערה, מוסיפים את המרווה ומעבדים עד להטמעתה בגבינה.יוצרים מהגבינה 60 כדורים קטנים.
6. הכנת הרביולי: מוציאים את אחד מכדורי הבצק למשטח העבודה. מרדדים לריבוע בעובי 2 מ”מ. חותכים את הריבוע לשניים.
7. מניחים על אחד החלקים כדורי גבינה במרווחים שווים, מברישים בביצה את הבצק החשוף בין הכדורים.
8. סוגרים עם עלה הבצק הנותר ומהדקים אותו אל העלה התחתון, סביב כל כדור גבינה.
9. בעזרת חותכן עוגיות עגול קורצים עיגול סביב כל כדור גבינה ומהדקים. חוזרים על הפעולות עם יתר כדורי הבצק. מניחים את הרביולי המוכנים על משטח העבודה ומכסים במגבת מטבח נקייה.
10. הכנת הרוטב: מחממים את השמן במחבת רחבה. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הפלפלים, מתבלים במלח ובפלפל, ומבשלים כרבע שעה, עד שהם מתרככים. מוסיפים את הבזיליקום ומסירים מאש.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות