קרוסטיני עם קרם בטטה

קרוסטיני עם קרם בטטה

 מתכונים לשבת

מתכון מתוך שף העמק- עמית שמר

(תערובת לאורז עם בשר מכילה: צנוברים, שקדים, בצל מטוגן, בהרט ועוד).

מצרכים ל15 יחידות:
בגט פרוס
שמן זית
2 בטטות בינוניות

מצרכים לתערובת בשר

2 כפות תערובת לאורז עם בשר של חוות דרך התבלינים- טחונה במעבד מזון
250 גרם בשר בקר טחון
1 בצל
1/2 כפית פפריקה מתוקה
פטרוזיליה
קורט קינמון
קונפיטורה אוכמניות
תבלינים- פלפל גרוס,מלח,הל,כמון
טבסקו

אופן ההכנה- קרוסטיני

1. טובלים את הצד אחד של הבגט בשמן זית
2. מחממים מחבת פסים. מניחים את פרוסות הבגט על המחבת כאשר החלק הלבן (הרך) כלפי המחבט
צולים עד הזהבה וקריספיות של החלק הלבן של הבגט.

אופן ההכנה- קרם בטטה

1.מכניסים את הבטטות לתנור לחום 170 מעלות
2.כאשר הבטטות רכות מוציאים מקררים ומקלפים.
3.מועכים את הבטטות בעזרת כף של פירה עד לקבלת מרקם קרמי ומתבלים במלח כמה טיפות טבסקו וקינמון.

אופן ההכנה- תערובת הבשר

1.פורסים את הבצל דק
2.קוצצים דק את הפטרוזיליה
3.מחממים במחבט קצת שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה.
4.מוסיפים את הבשר בקר ומפוררים בעזרת כף מעץ.
5.מכניסים פטרוזיליה,
6.מתבלים וטועמים כאשר הבשר מוכן מוסיפים שלוש ארבע כפות קונפיטורה.
7.ממשיכים לערבב על אש קטן עוד מס’ רגעים .
8.הרכבת המנה-מניחים על צלחת את הקוסטיני, מורחים את קרם הבטטה ומניחים מעל את הבשר .

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית