קציצות טלה ומרווה

קציצות טלה ומרווה

קציצות טלה ומרווה בשרים

מצרכים לקציצות

1 ק”ג בשר טלה ובקר טחון
2 כוס אורז מבושל
1 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1 חבילת כוסברה קצוצה
2 בצלים גדולים קצוצים דק מאד
8 שיני שום קצוצות
גרדה משני לימונים
4 כפיות כמון טחון
4 כפיות פפריקה מרוקאית מתוקה
2 כפית קינמון טחון
1 כף תערובת מלח ים אטלנטי עם פלפל שחור של חוות דרך התבלינים

מצרכים לרוטב

2 בצלים גדולים קצוצים
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
25 עלי מרווה
1 כוס לימון כבוש נקי מגרעינים
2 כפות סוכר
1 כוס יין אדום
1 כף תערובת מלח ים אטלנטי עם פלפל שחור של חוות דרך התבלינים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל חומרי הקציצות, ולשים היטב.
2. יוצרים קציצות ומטגנים במחבת משני הצדדים ומוציאים
3. באותה המחבת מטגנים בשמן שנשאר את הבצל עד שקיפות
4. מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים עוד דקה
5. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד שמסמיך
6. מוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד 5 דקות.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות