קציצות בתוספת תפו”א

קציצות בתוספת תפו”א

קציצות בתוספת תפו בשרים

מתכון באדיבות קייטרינג “צרמלה”- משפחת יפרח
(תערובת תפוחי אדמה ובטטה מכילה: עלי דפנה, גזר, גמבה, בטטה, אגוז מוסקט טחון, בצל ועוד)

מצרכים לכ-30 קציצות

כף גדושה של תערובת תבלינים “תפו”א ובטטה לתנור” מושרה 10 דקות במים פושרים
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 ק”ג בשר טחון
3/4 ק”ג תפו”א בינוניים
חופן פטרוזיליה קצוצה
תפו”א בינוני מגורר

אופן הכנה

1. מכניסים את תפו”א לסיר ומתובלים במעט פפריקה מתוקה ובתערובת התבלינים לתפוחי אדמה.
2.אפשר להוסיף מלח ע”פ טעמכם (לא להגזים מקסימום נתקן בסוף)
3.מביאים לרתיחה.
4.תערובת הבשר- מגררים את תפו”א ומערבבים עם הפטרוזיליה.
5. מערבבים היטב ובידיים משומנות מכינים קציצות ומסדרים אותם יפה מעל התפו”א
6. מבשלים כ – 45 דקות על אש בינונית. לערבב כל כמה דקות שיהיה מעט רוטב סמיך.
http://zermela.blogspot.com/2012/01/blog-post_10.html

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית