קציצות ברוטב טחינה

קציצות ברוטב טחינה

קציצות ברוטב טחינה בשרים

(תערובת בהרט עירקי מכילה: קינמון, ציפורן, הל ותבלינים טחונים נוספים)

מצרכים

1 ק”ג בשר טחון
2 כפות בהרט עירקי של חוות דרך התבלינים
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס טחינה גולמית מעורבבת עם מים, לימון ומלח

אופן הכנה

1. מערבבים את הבשר הטחון עם תערובת הבהרט.
2.מוסיפים את הבצל והשום.
3. יוצרים קציצות מהתערובות ומטגנים קלות.
4. מכינים את הטחינה (ניתן להוסיף פטרוזיליה ונענע).
5. מערבים את הקציצות לתבנית ושופכים מעל את הטחינה.
6. מכינים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.
7. מגישים חם.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות