קישואים ממולאים של סמדי

קישואים ממולאים של סמדי

קישואים ממולאים של סמדי בשרים

אופן ההכנה

1. מרוקנים את הקישוא בעזרת בקישואן או בסכין, ויוצורים צינור חלול לגמרי במרכז הקישוא.
חשוב- לא לקלף את הקישוא. לשמור את מילוי הקישוא שהוצאנו.
2. ממלאים את הקישוא לגמרי בבשר (ראה מתכון לבלילת הבשר)
3. טובלים את הקישואים בקמח ואחרי זה בביצה טרופה.
4. מטגנים את הקישוא המצופה במחבת עם שמן עמוק עד שמזהיב מעט מכל הכיוונים.מוציאים לנייר סופג.

להכנת הרוטב

בסיר נמוך ורחב מוסיפים:
שמן קנולה לטיגון
להוסיף 1/2 בצל קצוץ לתוך השמן
חופן גבעולי כרפס חתוכים
לקצוץ פנימה את מילוי הקישוא שנותר
חצי שקית אפונה קפואה שטופה ומסוננת
חופן שמיר טרי קצוץ
לתיבול (בקערית נפרדת)
1 כף כורכום
1 כף א.מרק עוף
2 כפיות פלפל שחור טחון
מעט משיה או “ראס אל חנות” של חוות דרך התבלינים
להוסיף מים חמים ולערבב את התבלינים היטב.
להוסיף לסיר ולערבב.
לטעום את הרוטב ולתקן טעמים אם יש צורך.
להוסיף כוס מים ולערבב.
להכניס קישואים לתוך הסיר ולסדר יפה.
לפזר מעל חופן על כרפס
להוסיף מעט מים, בערך עד חצי מגובה הקישואים המסודרים בסיר.
לסגור עם מכסה ולבשל על אש קטנה.
מדי כמה דקות לפתוח ולהרטיב מעט את הקישואים עם הרוטב ולסגור.
לתת להתבשל עד שהקישואים רכים (כ – 35 דקות)
להוריד את המכסה ולהמשיך בישול ל 5 דקות.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית