5-6 כוסות אישיות
200 גר’ איטריות קדאיף
50-70 גר’ אבקת סוכר
40-50 גר’ חמאה מומסת
200 מ”ל יוגורט 3% שומן
50 גר’ סוכר לבן
250 מ”ל שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל איכותית
חליטת פירות של “חוות דרך התבלינים”
מכינים את הקדאיף: מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה גדולה פורמים את אטריות הקדאיף בין האצבעות, עד שניתן לעבוד איתן.
מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר והחמאה, וממשיכים בעיבוד התערובת רק עד שהאטריות מצופות בשכבה דקיקה של חמאה וסוכר.
מסדרים את האיטריות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
אופים את הקדאיף במשך כ-10-15 דקות או עד שהאיטריות מזהיבות.
מכינים קרם יוגורט: בקערת מיקסר מקציפים יחד יוגורט, סוכר, שמנת מתוקה ווניל עד שמתקבלת קציפה אוורירית ויציבה.
מעבירים את הקציפה לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים לתוך כוסות שקופות.
מסדרים מעל את פירות החליטה לפי הטעם ומעט אטריות קדאיף.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.