קינוח טבעוני

קינוח טבעוני

קינוח טבעוני קינוחים

מצרכים

2 כוסות חלב שקדים / סויה / אורז
4 תמר מג’הול
1/2 כפית תמצית וניל מעולה
1/3 כוס זרעי צ’ייה
2 כפות חליטת צ’אי הודי של “חוות דרך התבלינים”
להמתקה- סירופ אגבה / דבש / מייפל / סטיוויה

אופן ההכנה

מבשלים חלב שקדים עם החליטה והוניל.
מרתיחים, מנמיכים אש ומבשלים 10 דק’ על אש קטנה
מוסיפים כף סירופ אגבה/דבש/מייפל להמתקה
מסננים ומקררים את הנוזל
מכניסים לבלנדר עם התמרים והצ’ייה ומערבלים כחצי דקה.
מוזגים הפודינג לכוסות ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות