קדירת קטניות ופריקי לצימחונים

קדירת קטניות ופריקי לצימחונים

קדירת קטניות ופריקי לצימחונים לצימחונים שבינינו

(תערובת לגבינה וסלט מכילה: גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, עשבי תיבול, בצל מטוגן)
(תערובת ברבר מכילה: כוסברה, כמון, כורכום, עשבי תיבול ועוד- תערובת אפריקאית המיועדת לעדשים)

המצרכים ל-6-8 מנות

100 גר’ שעועית חומה
100 גר’ שעועית לבנה
100 גר’ חומוס יבש
100 גר’ עדשים שחורים
100 גר’ פריקי (חיטה ירוקה)
1/2 קג’ (אפשר גם יותר) בצל קלוף חתוך לפרוסות עבות
1/2 כוס שמן זית
1 כף גדושה תערובת ברבר של חוות דרך התבלינים
2 כפות גדושות תערובת לגבינה וסלט של חוות דרך התבלינים
1 כף מלאה מלח אטלנטי עם רוזמרין
1 כפית פלפל שחור טחון

אופן ההכנה

1. משרים את השעועית החומה, השעועית הלבנה, והחומוס למשך הלילה או לפחות 5 שעות.
2. בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
3. מוסיפים את אבקת המרק עוף ומערבבים.
4. מוסיפים את העדשים השחורות, הפריקי, והתבלינים.
5. מוסיפים עוד כוס מים חמים ומבשלים על אש קטנה עוד 15, 20, דקות כשמידי פעם מערבבים.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות