קדירת ירקות שורש

קדירת ירקות שורש

קדירת ירקות שורש בשרים

מצרכים

2 כפות שמן זית איכותי
בצל בינוני חתוך גס
2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות
כוס ציר ירקות (2 כפות אבקת מרק טבעית בכוס מים רותחים)
סלסלת פטריות
2 כוסות אפונה קפואה
2 קישואים
2 גזרים
4 כפות תערובת סאטה פרגיות של חוות דרך התבלינים
פחית חלב קוקוס

אופן הכנה

1 מחממים שמן זית ומאדים בצל כ- 5 דקות עד ריכוך
2 מוסיפים בטטה, גזר וקישוא, תערובת סאטה וציר ירקות ומביאים לרתיחה.
3 מבשלים על להבה נמוכה ללא כיסוי כרבע שעה. מוסיפים אפונה ופטריות וחלב קוקוס ומבשלים עוד כעשר דקות.
4 מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מפזרים מעל כוסברה טריה קצוצה ומגישים עם אורז לבן או קינואה.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות