פשטידת בצל ושמנת

פשטידת בצל ושמנת

פשטידת בצל ושמנת מתכונים לשבועות

(תערובת אנטי פסטי מכילה עשבי תיבול, שום מטוגן, מלח ים אטלנטי ועוד)

מצרכים לבצק

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כוס קמח
1 ביצה
1/2 כפית מלח
מעבדים במעבד מזון כמה שניות. מגבשים כדור בצק (אם צריך מוסיפים מעט מים קרים). אוספים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מצרכים למלית:
8 בצלים חתוכים
3/4 מיכל שמנת מתוקה 10-15%
2 כפות תערובת אנטי פסטי של חוות דרך התבלינים
2 כפות פירורי לחם
3 כפות קמח
2 ביצים
מלח, פלפל
מעט גבינה מגוררת
5-6 רצועות גמבה לקישוט

אופן הכנה

1. מרדדים את הבצק הקר לעלה ומניחים בתחתית התבנית (אם רוצים רצועות בצק משאירים מעט בצק)
2. חותכים את הבצל לטבעות ומטגנים בחמאה עד לריכוך.
3. מערבבים בקערה את השמנת, התבלינים, הקמח,הביצים ומוסיפים את הבצל.
4. שופכים את התערובות על הבצק.
5. במידה ורוצים רצועות בצק למעלה- משאירים מעט בצק ומרדדים אותו לרצועות.
6. מקשטים במעט גמבה וגבינת צהובה.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 45 דקות עד להשחמה.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית