פסטה ברוטב עגבניות

פסטה ברוטב עגבניות

פסטה ברוטב עגבניות איטלקי

(תערובת לפסטה ופיצה מכילה: עגבניות, גמבה, בצל, שום, פפריקה, עשבי תיבול ועוד)

מצרכים ל-6 מנות

1 חבילת פסטה
50 גרם תערובת לפסטה ופיצה של חוות דרך התבלינים
2 עגבניות טריות קצוצות
1 רסק עגבניות
1/2 כוס מים פושרים
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל
מעט גבינת פרמזן

אופן ההכנה

1. לבשל את הפסטה על פי הוראות היצרן.
2. במחבת מטגנים את הבצל והשום למשך 5 דקות. מוסיפים את התערובות ומטגנים 2 דקות.
3. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות הטריות, המלח והפלפל והמים.
4. מבשלים על אש נמוכה למשך 10 דקות.
5. טוחנים את הרוטב במעבד מזון.
6. מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומפזרים מעל פרמזן.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות