פילה סלמון ברוטב אדום

פילה סלמון ברוטב אדום

פילה סלמון ברוטב אדום דגים

מצרכים למרינדה

150 גרם פילה סלמון לסועד
4 כפות טפנד זיתים
רבע כוס צלפים ללא הנוזלים
רבע כוס שמן זית
מלח/פלפל
מים לפי הצורך

מצרכים לרוטב

4 פלפלים אדומים
4 עגבניות מקולפות חתוך לקוביות
4 שיני שום
2 בצלים קצוצים דק
3 כפות חומץ
כפית טבסקו
3-5 כפות תערובת לסלמון של חוות דרך התבלינים
מלח,פלפל

אופן הכנה למרינדה ולדג

1. לחמם תנור ל190 מעלות,
2. לשטוף את הדג,וליבש.
3. לפרוס פרוסות בעובי של 2 ס”מ ולהניח בקערת ערבוב.
4. להוסיף את כל המצרכים המרינדה לקערה ובעזרת הידיים לערבב היטב(חשוב שהדג יהיה מכוסה היטב בחומרי המרינדה) .
5. להניח את הדג לחצי שעה במרינדה

אופן הכנה לרוטב

1. שוטפים את הפלפלים חותכים את ראש הפלפל ומנקים מגרעינים.
2. במחבת פסים עם שמן זית צורבים את הפלפלים מכל הצדדים,ומניחים בצד מוסיפים למחבת את הבצל ושום מטגנים עוד כ5 דקות ומורידים מאש.
3. מעברים למעבד מזון את הפלפלים, ,בצל ושום וטוחנים עד לקבלת מחית.
4. מוספים את יתרת המצרכים טועמים ומתקנים טעמים.

הרכבת המנה

להעביר את הדג לתבנית אפיה לפזר מלח ,פלפל
לצקת מעל הדג את המרינדה , וכף אחת של רוטב הפלפלים.
לאפות התנור למשך 12-15 דקות

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית