פילה דניס

פילה דניס

פילה דניס דגים

מצרכים

4 פילה דניס נקי מעצמות
4 כפות תערובת עשבי תיבול לדגים של חוות דרך התבלינים
1/2 כוס שמן זית
10 זיתי קלמנטה מגולענים
2 שיני שום פרוסות
1 פלפל אדום (גמבה) קלוי וקצוץ
1/2 כוס יין לבן

אופן ההכנה

1. מורחים את הדניס במעט שמן זית ומפזרים מעליו את התערובת.
2. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את פרוסות השום
3. צורבים את הפילה דניס תחילה את הצד עם הבשר ולאחר מכן את צד העור
4. הופכים בחזרה לצד הבשר, מוסיפים מעט יין ומבשלים כדקה נוספת.
5. מסדרים בצלחת הגשה, מפזרים מעל זיתי קלמנטה ופלפל ומגישים.

המתכון באדיבות השף מיקי סויסה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות