פוקצ’ה מתובלת

פוקצ’ה מתובלת

פוקצ'ה מתובלת איטלקי

חומרים לבצק

500 גרם קמח
1 כפית גדושות מלח
1/2 קוביה שימרית
2 כף שמן זית
כוס מים חמימים
חומרים לפוקצ’ה:
שמן זית
ענפי תבלין- רוזמרין, אזוב
תערובת איטליאנו של חוות דרך התבלינים
עגבניות חציל וכ”ו

אופן הכנה

1. מערבבים יחדיו את כל חומרי הבצק.
2. מוסיפים מעט מים אם צריך לקבלת בצק רך.
3.לשים היטב את כל החומרים. מניחים לתפיחה עד הכפלת הנפח.
4.יוצרים פוקצות, מורחים בשמן זית ותבלינים ומתפיחים שנית.
5.אופים ב-200 מעלות עד צבע זהוב.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות