עוף עם סילאן ותערובת גריל

עוף עם סילאן ותערובת גריל

 מתכונים לשבת

מתכון לעוף עם סילאן ותערובת לעוף בגריל

מצרכים:

8 שוקיי עוף או 4 כרעיים מחולקים
5 תפוחי אדמה חתוכים ל”צ’יפס” עבה
2 בטטות חתוכות כנ”ל
כף גדושה תערובת בצלים סיציליאנית
כף פפריקה הונגרית
כף סילאן
כף תבלין גריל עוף
כפית מלח
כפית מחוקה פלפל
שמן זית משובח 4 כפות
-4-3 כפות מים

אופן ההכנה
לערבב הכל היטב בקערית.
לשפוך מחצית הרוטב על התפ”א והבטטות ולערבב היטב, את שאר הרוטב למרוח היטב מכל צידי העוף.
להכניס הכל לשקית קוקי ולסגור. לא לשכוח לנקב בשקית כמה חורים בסכין חדה לשחרור האדים בצד העליון.
לחמם תנור ל220 מעלות ולהכניס את התבנית.

אחרי 20 דקות להנמיך ל160 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כשעה.
להפוך את השקית בשלמותה לצד השני (נכון, הרוטב מתפזר לתבנית) ולאפות עוד כ20 דקות.
להוציא את התבנית ולפזר את תכולת השקית באופן שווה על התבנית.
אפשר להכניס שוב לתנור לדקות ספורות כדי ליצור שכבה “קריספית” למי שאוהב.
יוצא שיגעון!

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית