עוגת תפוזים , קיווי ותפוח

עוגת תפוזים , קיווי ותפוח

עוגת תפוזים , קיווי ותפוח חליטות

(חליטת קיווי תפוח מכילה: קוביות תפוח, קוביות קיווי, שקדים)

מצרכים

100 גרם חליטת תפוח וקווי של חוות דרך התבלינים
4-5 ביצים בטמפ’ החדר.
2 תפוזים כולל הקליפה (יש לקלף את הקליפה בעזרת קולפן)
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן רגיל
חצי כוס סוכר(ניתן להוסיף עוד רבע כוס )
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפיה

לקישוט- סוכר חום לא דביק

אופן ההכנה

1.לחמם תנור על 175 מעלות.
2.להפריד את החלבונים והחלמונים.
3.בקערת המיקסר להקציף את החלבונים עם רבע כוס סוכר.
4.במעבד מזון להניח את החלמונים עם יתרת הסוכר.
5.להפעיל את מעבד המזון למשך כ- 3 דקות עד לקבלת מסה תפוחה להוסיף את קליפת התפוז, תמצית וניל.
6.לסירוגין להוסיף כמויות קטנות של קמח, אבקת אפיה, שמן, ומיץ תפוזים עד סיום כל הכמות.
7.להעביר את המסה לקערת ערבוב ולאחד עם החלבונים.
8.להוסיף את חליטת הפירות, לערבב עד לקבלת מסה הומוגנית.
9.לשמן תבנית סיליקון. למלא עד שלושת רבעי התבנית לבזוק סוכר חום מעל ולאפות עד הזהבה.
10.בתבנית גדולה יש לאפות כ 45 דקות (עד שהקיסם יוצא יבש) בתבניות אישיות קטנות כ 12 דקות או הזהבה.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות