עוגת תבלינים ותפוחים

עוגת תבלינים ותפוחים

 קינוחים, עוגות ועוגיות

חומרים

2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית קינמון טחון
1 כפית אגוז מוסקט טחון
1 כפית ציפורן טחון
1/2 כפית מלח
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
2 כוסות סוכר
4 ביצים
1/4 כוס ברנדי (אם יש אז קלבדוס-ברנדי תפוחים צרפתי)
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סיידר תפוחים של חוות דרך התבלינים
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס

להגשה

קצפת או גבינת מסקרפונה ממתוקת קלות

אופן הכנה

1. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות) ומשמנים את התבנית.
2. מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, התבלינים והמלח קערה בינונית.
3 שמים את החמאה והסוכר בקערת מערבל ומערבלים כ 2 דקות במהירות גבוהה, עד שנוצר קרם בהיר. מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך ערבול איטי. מוסיפים את הברנדי ותמיצ הוניל ומערבבים ידנית. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח ומערבבים עד שהמרקם אחיד. מוסיפים את התפוחים והאגוזים ומערבבים ידנית כדקה לעיסה אחידה.
4. יוצקים את העיסה לתבנית , משטחים ומחליקים את פניה במרית. אופים 50 דקות או עד שפני העוגה שחומים.
5. מצננים 15 דקות או בטמפרטורת החדר ומגישים.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית