עוגת מוס גבינה מתובל

עוגת מוס גבינה מתובל

עוגת מוס גבינה מתובל מתכונים לשבועות

(חליטת סיידר תפוחים מכילה: חמוציות, תפוחים, שקדים ועוד)

מצרכים לגנאש שוקולד לבן

1 מיכל שמנת עמידה לקצפת
150 גר’ שוקולד לבן שבור לקוביות.
מצרכים לבצק:
1.5 כוסות קמח
120 גר’ חמאה חתוכה לקוביות
2 כפות סוכר
2 כפות חלב קר
1 חלמון
תבנית עגולה קפיצית

מצרכים למלית

3 כוסות חליטת סיידר תפוחים של חוות דרך התבלינים
6 כוסות מים רותחים
2 כפות סוכר

מצרכים לקרם הגבינה

2 מיכלים שמנת עמידה לקצפת
1 כוס סוכר
14 גר’ ג’לטין
1/2 כוס חלב.
500 גר’ גבינה 9%.

אופן הכנת גנאש השוקולד

1. להמיס במיקרוגל את המרכיבים עד לתערובת חלקה.
2. לצנן ולשמור במקרר למשך לילה.
3. למחרת להקציף לקציפה יציבה.

אופן הכנת הבצק

1. לחמם תנור ל-180 מעלות.
2. להכניס את המרכיבים למעבד מזון עד למרקם בצק פריך.
3. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר כשעה.
4. לרדד את הבצק בין שני דפי אפייה לעלה בקוטר התבנית ולהדק על התבנית.
5. לחורר את הבצק עם מזלג.
6. לאפות עד להזהבה.

אופן הכנת המלית

1. לבשל את התערובת עם המים והסוכר על אש גבוהה כעשר דקות עד לצמצום הנוזלים.
2. לסנן את התערובת מהנוזל.
3. את הנוזל לשמור במקרר (למרקם סירופ) ואת התערובת לפזר על הבצק.

אופן הכנת קרם הגבינה

1. להקציף את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה.
2. להמיס את הג’לטין בחלב כ-10 דקות ולאחר מכן לחמם במיקרוגל כ-20 שניות.
3. להוסיף לגבינה דרך מסננת צפופה את הג’לטין ולערבב היטב.
4. לקפל את הקצפת לגבינה עד לתערובת אחידה.
5. לכסות את מלית סיידר התפוחים בקרם הגבינה ולקרר למספר שעות.
6. למרוח את גנאש השוקולד מעל קרם הגבינה.
7. לקשט בסירופ הסיידר.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית