סביצ’ה דגים

סביצ’ה דגים

סביצ'ה דגים דגים

מצרכים לנאצ’וס

מספר טורטייות מוכנות
שמן זית

מצרכים לסביצ’ה

1 ק”ג פילטים של דג ים איכותי (סלמון, טונה, אנטיאס, לוקוס)
1 בצל סגול קצוצים דק
1 פלפל אדום קצוץ דק
1 פלפל צהוב קצוץ דק
רבע כוס צלפים מסוננים
מיץ משני לימנים
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1.5 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה

1. חשוב: לא מוסיפים לימון לדג עד ממש סמוך לארוחה!
2. מערבבים את הירקות הקצוצים בקערה.
3. חותכים את הפילטים של הדג לקוביות קטנות, ומוסיפים לקערה עם הירקות.
4. כחמש דקות לפני האוכל: מוסיפים מיץ לימון ומלח, ומערבבים. בשלב הזה ישתנה צבעו של הדג, כתוצאה מתהליך הכבישה, ויהפוך ללבן-שקוף. מוסיפים שמן זית, ופטרוזיליה קצוצה. מערבבים, ומכסים.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית