נתחי אסאדו מתובלים

נתחי אסאדו מתובלים

נתחי אסאדו מתובלים- מקום 1 בשרים

מתכון מתוך תחרות שף העמק:אסף שטרית- מקום 1

(תערובת פלפלונים לסטייק מכילה כמה סוגי פלפלים במגוון צבעים גרוסים בדרגות שונות)

מצרכים ל-4 מנות

2 כפות תערובת פללונים לסטייק של חוות דרך התבלינים
נתחי אסאדו
1 שום קצוץ

מצרכים לרוטב:
4 כוסות ציר בקר
1/2 בקבוק יין אדום
בצלי שאלוט
כרישה
טימין
מלח, פלפל

מצרכים לסלט ירקות שורש :
גזר
מקלות סלרי
קולורובי
צנון
זוקיני ירוק
ג’נג’יר טרי
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
סלק קטן
שמן זית
מיץ לימון
מלח גס
צנוברים קלויים
אורגנו טרי

אופן ההכנה

1.מתבלים את נתחי בשר האסאדו בתערובת פלפלונים לסטייק של חוות התבלינים.
2.מושחים את הרצועות בשמן זית ושום קצוץ.
3.צולים על גריל פחמים את הרצועות. 4 דקות לכל צד.
4. מכינים את הרוטב- פותחים ציר בקר עם יין אדום במחבת. מוסיפים בצלצלי שאלוט , כרישה, טימין , מלח ופלפל.
5. מצמצמים את הנוזלים ומעבירים לתבנית נירוסטה.
6. מוסיפים את נתחי האסדו מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 240 מעלות לכ- 30 דק’.
7.מכינים את הסלט-קוצצים את כל ירקות השורש דק. מתבלים. מחכים כ- 30 דק’ עד שהטעמים יתחברו עם הירקות.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית