מרק קרופניק

מרק קרופניק

מרק קרופניק מתכונים בריאים

חומרים ל-6-4 מנות

חופן קטן פטריות פורצ’יני מיובשות
1 שורש פטרוזיליה קלוף
1 שורש סלרי קלוף
2 גזרים קלופים
1 כף שמן זית
4 כפות בצלים סיצילאנים של חוות דרך התבלינים
4 כפות תערובת לאורז עם פטריות של חוות דרך התבלינים
3 שיני שום קלופות וקצוצות
1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/3 כוס גריסי פנינה שטופים
1 סלסילה פטריות שמפיניון פרוסות
4 כוסות מים רותחים
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1 זוקיני חתוך לקוביות קטנות
קמצוץ אגוז מוסקט מגורר

אופן ההכנה

1. משרים פטריות פורצ’יני מיובשות 20 דקות בכוס מים רותחים ומסננים.
2. קוצצים ושומרים את הנוזלים.
3. קוצצים שורש פטרוזיליה, סלרי וגזר ובצל ומאדים בשמן זית 2 דקות.
4. מוסיפים שום ומאדים 3-2 דקות נוספות. מוסיפים תפוחי אדמה, גריסים, פטריות טריות ואת הפטריות המיובשות ומערבבים.
5. מוסיפים מים רותחים, את נוזל ההשריה של הפטריות ומלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים זוקיני, מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים 30 דקות.
6. מוסיפים מלח אם צריך, מתבלים באגוז מוסקט ובפלפל שחור גרוס ומסירים מהאש. מניחים מכוסה 15 דקות.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית