מרק קובה

מרק קובה

מרק קובה חורף

מצרכים לסיר מרק

1 חבילת קובה קפוא בשרי (למי שחרוץ כמובן שעדיף קובה תוצרת בית)
כרובית קצוצה גס
בצל קצוץ גס
3 תפוחי אדמה חתוכים קוביות
1 סלרי קצוץ גס
2 כפות כורכום טחון של חוות דרך התבלינים
2 כפות אבקת מרק טבעית של חוות דרך התבלינים
מלח, פלפל
2 ליטר מים
1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה

1. קוצצים את כל הירקות.
2. מטגנים קלות את הירקות, מוסיפים את התבלינים ושופכים את המים.
3. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה למשך 20 דקות.
4. מוסיפים את הקובה ומבשלים למשך 25 דקות נוספות.
5. סוחטים את הלימון לתוך הסיר ומערבבים בעדינות על מנת לא לפרק את הקובה.
6. מגישים חם לצד לחם טרי.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות