מרק עוף

מרק עוף

מרק עוף חורף

מתוך הספר “סודות מן השדות”

מצרכים

6 שוקי עוף
ירקות למרק- גזר, קישוא, תפוחי אדמה, בצל, ירקות שורש
2 כפות תערובת חוויאג’ למרק של חוות דרך התבלינים
1 כף אבקת מרק טבעית של חוות דרך התבלינים
מלח, פלפל שחור

אופן הכנה

1. הכניסו את הירקות והעוף לסיר, הוסיפו 2 ליטר מים והביאו לרתיחה.
2. תבלו באבקת המרק והוסיפו מלח ופלפל.
3. בשלו על אש נמוכה במשך שעתיים.
4. עשר דקות לפני סיום הבישול הוסיפו את תערובת החוויאג’ והקפידו על מכסה סגור.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות