מרק גבינת משולשים בלחם

מרק גבינת משולשים בלחם

מרק גבינת משולשים בלחם חורף

מתכון מתחרות ש; העמק 2- זכה במקום הראשון בתחרות! קטיה עובד

רכיבים למרק

1.5 ליטר ציר מרק ירקות
360 גרם גבינה lavachkiurit (24 משולשים)
1 גזר קצוץ
1 בצל קצוץ
1/2 פלפל אדום קצוץ
2 תפוחי אדמה קצוץ גס
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל

בצקניות

15 גרם חמאה
40 גרם מיים
40 גרם קמח
קמצוץ מלח

להגשה

עירית קצוצה דק
פרמזן מגוררת

אופן ההכנה בצקניות

1. מרתיחים מיים עם חמאה ומלח עד להמסת החמאה.
2. מוסיפים קמח ומבשלים על אש נמוכה על אש נמוכה 5 דק’ תוך כדי ערבוב מתמיד.
3. להוריד מהאש לחכות עד שיתקרר קמעה ולגלגל לכדורים קטנטנים.
4. להניח בצד.

אופן הכנת מרק

1. לטגן בסיר בצל / גזר ופלפל אדום עד שהבצל מזהיב.
2. להוסיף ציר ירקות .
3. להביא לרתיחה.
4. להוסיף תפוחי אדמה ולבשל 10 דקות.
5. להוסיף את משולשי הגבינה ולבשל עד המסת הגבינה (5 דקות בערך).
6. להוסיף את הבצקניות ולבשל 5 דקות.
7. לתבל במלח ופלפל.

מצרכים לחם

200 גרם קמח לבן
200 גרם קמח מלא
200 גרם קמח שיפון
25 גרם נבט חיטה
15 גרם מלח
50 גרם דבש
15 גרם שמרים
460 מ”ל מיים
30 מ”ל שמן זית
50 גרם תערובת בצלים סיצלאנים של חוות דרך התבלינים

אופן ההכנה

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.
2. לערבב קמח לבן / מלא / שיפון / תערובת בצלים ונבט חיטה עם המלח.
3. בקערה נפרדת לערבב שמרים ,מיים ,שמן ודבש.
4. להוסיף תערובת השמרים לקמח.
5. ללוש עשר דקות.
6. להניח בקערה לתפיחה לשעה וחצי.
7. לחלק ל 4 לחמים קטנים ולהניח לתפיחה נוספת של 45 דקות.
8. להכניס לתנור לאפייה של 30 דקות לערך.

אופן הרכבת המנה

לחתוך את כיפת הלחם ולרוקן את אותו.
למזוג פנימה את המרק , לפזר עירית קצוצה ופרמזן.
ולהגיש חם.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות