מרק אסיאתי

מרק אסיאתי

מרק אסיאתי חורף

תחרות שף העמק 2- אורנה מרקו

מצרכים

2 בצלים
2 ס”מ ג’נג’ר חתוך דק
2 חבילות של פיטריות פורטבלו חתוכות
4 גזרים חתוכים לרצועות
כרוב חתוך לרצועות
אופן הכנה:
1. מאדים את כל החומרים עד להזהבה
2. מוסיפים ציר מרק ירקות שבושל מראש- (ראש סלרי, שום, גזר, כרובית בינוני, פטרוזיליה)
3. מתבלים לפי טעם- מלח/ פלפל.
4. לאחר בישול של שעה מוסיפים 1 חלב קוקוס, ו-4 שיני שום כתוש.

אופן הכנת הכיסונים

3 כוסות קמח
1כוס מים
20 גר’ חמאה
1 ביצה
4 תפו”א
3 בצל מטוגנים
2 כפות תערובת בצלים סיצילאנים של חוות דרך התבלינים

שינוי גודל גופנים
ניגודיות