מלבי קר

מלבי קר

מלבי קר חליטות

מצרכים

מתכון ל-15 מנות בתבנית שקעים מסיליקון או מנות אישיות או תבנית אינגליש
300 גר ‘ חליטת וניל / חליטת קוקוס קרמל של חוות דרך התבלינים חלוטה ומקוררת
גרידה מלימון אחד
1 פחית חלב מרוכז
4 כפות ליקר תפוזים
300-400 גרם תערובת סחלב של חוות דרך התבלינים (סחלב-חם/ מלבי-קר)
3 כפות סוכר
בקערה גדולה או במנות אישיות או בקערה שהופכים

אופן ההכנה

1. משרים את החליטה במים רותחים, משרים למשך 10 דקות, מסננים את המים ומקררים את הפירות.
2. טוחנים הכול חוץ מהשמנת למחית חלקה.
3. מכינים את המלבי לפי ההוראות- לערבב חצי כוס חלב עם 2 כפות גדושות מהתערובת של הסחלב עד למרקם אחיד ללא גושים. לחמם בסיר כוס חלב כמעט עד לרתיחה ולהוסיף את רביכת הסחלב.
4. מקפלים שניהם ביחד לתערובת אחידה
5. מקפיאים לילה או לפחות 5 שעות
6. מגישים ונהנים

שינוי גודל גופנים
ניגודיות