מילוי סמוסה

מילוי סמוסה

מילוי סמוסה אוכל הודי

המצרכים

תבלינים לכתישה
3 הל
1 ציפורן
תבלינים שלמים לטיגון:
1 כף זרעי כוסברה
1 כף זרעי כמון
1 כפית חרדל שחור
1 כפית זרעי אניס

תבלינים טחונים לבישול:
1 כפית כמון טחון
1/2 כפית כורכום
1/2קורט מוסקט
1/2 כפית גרמסלה
1/2 כפית פלפל שחור

2 כפות שמן קנולה
כפית מלח
4 שיני שום קצוצות
2 ס”מ ג’ינג’ר קלוף וקצוץ דק
1 פלפל ירוק קצוץ דק
1 כף עמבה
4-6 תפוחי אדמה מבושלים מקולפים וחתוכים לקוביות.
1/2 כוס אפונה ירוקה
חופן כוסברה ירוקה קצוצה

אופן ההכנה

1. כותשים את התבלינים לכתישה בעלי ומכתש (לא צריך לקלות)
2. שמים בסיר את השמן וכשהוא חם מוסיפים את התבלינים לטיגון ובוחשים עד שיש הרבה פצפוצים.
3. מוסיפים ג’ינג’ר ושום ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים פלפלים ואפונה ומטגנים עוד דקה.
5. מוסיפים תבלינים.
6. מוסיפים תפוחי אדמה.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות