מאפינס מוצרלה

מאפינס מוצרלה

מאפינס מוצרלה לא זה ולא זה

מצרכים

1 כוס קמח תופח
1 כף סוכר
2 ביצים
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן
100 גרם מוצרלה
100 גרם בולגרית
מעט מלח ופלפל
1/2 כוס תערובת חביתות פשטידות של חוות דרך התבלינים

אופן ההכנה

1. לערבב בקערה את הקמח, הסוכר, המלח והפלפל יחד עם חצי כוס מהתערובת.
2. בקערה נפרדת לערבב את הביצים, החלב והשמן.
3. להוסיף את הנוזלים לתוך הקערה עם היבשים ולערבב עד לקבלת בלילה חלקה.
4. להוסיף את הגבינות ולערבב.
5. לשפוך את הבלילה לתוך השקעים, עד 3/4 מגובה השקע למשך 7 דקות. ניתן גם לאפות בתנור בתבנית שקעים.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות