מאפה קארי על לוקוס

מאפה קארי על לוקוס

 קולינריה מהעולם

מתכון בחסות מסעדת “פרנג’ליקו”- במסגרת פסטיבל טעמים בעמקים 2013

מאפה פילס טורקי- מצרכים

בצק פילס טורקי מופשר וחתוך למשולשים
1 כף תערובת קארי תאילנדי של חוות דרך התבלינים
2 כפות שמן קנולה
2 כפות דבש טהור
מעט פקאן סיני
כפית סוכר חום

אופן הכנה

1. לקחת משולשי פילס טורקי ולהבריש בתערובת קארי, שמן ודבש משני הצדדים.
2. לפזר פקאן סיני גרוס וסוכר חום בנדיבות. לגלגל לצורת תלתל / קרואסון.
3. לאפות בתנור שחומם ל- 190 מעלות בין 8-10 דק’.
*שים לב- המאפה צריך להיות דק, עדין ופריך.

דג לוקוס- מצרכים

180 גר’ דג לוקוס ללא הידרה
תערובת קארי תאילנדי חוות דרך התבלינים
דבש
שמן

אופן הכנה

1. להבריש את דג הלוקוס עם תערובת קארי, שמן ודבש.
2. לאפות בתנור או לצלות על המחבת עד למוכנות (בתנור ב- 190 מעלות 8-10 דק’).
3. לפני עריכת הצלחת מוסיפים הברשה של דבש רגיל.

בסיס המנה- מצרכים

40 גר’ קולרבי חתוך לקוביות
40 גר’ גזר חתוך לקוביות
40 גר’ בצל ירוק חתוך דק
150 גר’ חלב קוקוס
1 כף גדושה תערובת בצלים סיציליאניים של חוות דרך התבלינים
1 כפית תערובת תבלינים אינדונזית לבשר ודגים של חוות דרך התבלינים
שום
שמן קנולה

אופן הכנה

1. בווק מטגנים קולרבי, גזר ובצל ירוק. מסננים מהשמן.
2. מטגנים מעט שום, תערובת בצלים סיציליאניים ותערובת תבלינים אינדונזית.
3. מוסיפים חלב קוקוס ואת הירקות המסוננים.
4. מצמצמים ומתקנים טעמים (מלח פלפל).
5. צילחות- בסיס המנה יהיה רוטב עם הירקות המוקפצים.
עליו יש לסדר את פילה הדג בהצלבה. מעליו לסדר את מאפה האגוזים וקארי.
לקישוט: נשתמש בשמן קארי, עלי כוסברה טריים ופלח לימון.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית