מאפה גבינה ובצל

מאפה גבינה ובצל

מאפה גבינה ובצל זה כמו במסעדה

בחסות מסעדת “רוסו”- במסגרת פסטיבל טעמים בעמקים 2013

מצרכים 8-10 מנות

בצק
1/2 קילו קמח
4 ביצים
מלח
סוכר
קצח
ומים לפי הצורך

למלית
1/2 גביע גבינה לבנה 5%
150 גרם גבינת רוקפור
100 גרם תערובת בצלית לגבינה של חוות דרך התבלינים (המכילה: בצל,שום,פפריקה מתוקה)

אופן ההכנה

1. מרדדים הבצק לאחר שעתיים מנוחה, ויוצרים עיגולים בקוטר של כוס רחבה.
2. ממלאים במלית ויוצרים ירחונים,סוגרים לחצי ומהדקים היטב.
3. מורחים למעלה חלמון ביצה ומצפים בתערובת זרעונים (גרעיני חמנייה,פשתן,שומשום)
4. מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות ואופים כ 40 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
5. מומלץ להגיש עם רוטב סלסה פיקנטי

שינוי גודל גופנים
ניגודיות