מאפה ברוקולי מתובל

מאפה ברוקולי מתובל

מאפה ברוקולי מתובל מתכונים בריאים

מתוך תחרות שף העמק- סנדרה יניב

(תערובת לפסטה ופיצה מכילה: פפריקה, עגבניות, פטריות, עשבי תיבול)

מצרכים ל- 5 קעריות

כף חמאה
350 גר’ ברוקולי
3 כפות שמנת מתוקה
2 ביצים
כף בצל ירוק קצוץ
קורט אגוז מוסקט
1/2 כפית מלח
פלפל שחור
1/4 כפית טימין או לפי הטעם

אופן הכנה

1.מאדים את הברוקולי עד שיהיה רך אבל שיישאר ירוק
2.שמים את הברוקולי,השמנת והביצים במעבד מזון עד שזה יהיה מעובד.
3. קוצצים את הבצל הירוק ביד ומכניסים עם כל התבלינים למעבד מזון.
4.לוקחים קעריות אפייה, מניחים נייר אפייה בתחתית של כל קערית, מכניסים את התערובת של הברוקולי לתוך 3/4 מהקערית.
5.מניחים את הקעריות על תבנית עם מים רותחים ומכניסים לתנור ל- 25 דקות על 180 מעלות.
6. אופים בתנור עד שזה קשה.

מצרכים לרוטב

תערובת לפסטה ופיצה של חוות דרך התבלינים ( בערך כף)
תערובת פטריות של חוות דרך התבלינים- אחרי גריסה קלה
כף של בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס יין לבן יבש
4 כפות שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור

אופן הכנה של הרוטב

1.מבשלים את הבצל הקצוץ עם היין עד שהיין מתאדה.
2.אחר כך מוסיפים את השמנת,מלח ופלפל.
3.להוסיף מעט את הפטריות המפוררות ואת התבלין של הפסטה
4. לבשל מעט, לשפוך על הצלחת את הרוטב ולהפוך את הקעריות עם המאפים לצלחת.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית