לחם פסטו

לחם פסטו

לחם פסטו מתכונים לשבת

מצרכים

רוויון קטן 500 מ”ל
2 כוסות קמח רגיל
1 כפית סודה לשתייה
30 גר’ חמאה מלוחה מומסת
כפית סוכר
חצי כף מלח
כף גדושה של תערובת פסטו “חוות דרך התבלינים”
כף תערובת שומשום למוקפץ של “חוות דרך התבלינים”

אופן הכנה

בקערת מיקסר מערבבים רטובים ויבשים לתערובת אחידה ודביקה
משמנים תבנית ומכניסים לתוכה את הבצק (תבנית כיכר אואינגליש)
מפזרים מעל תערובת שומשום למוקפץ
מכניסים לתנור ב- 220 מעלות ל- 10 דק’
מנמיכים ל- 200 ואופים כ 20-30 דק’
אחרי 30 דקות מוציאים מהתבנית לתבנית רגילה ואופים עוד 8-10דק’
לקרר ולהגיש .

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית