לביבות תפו”א עם בשר

לביבות תפו”א עם בשר

לביבות תפו בשרים

(תערובת סאטה פרגיות מכילה: כורכום, עלי קארי, קארי הודי, ורדים, בוטנים ועוד)

מצרכים לכ-30 קציצות

2 כפות תערובת סאטה פרגיות של חוות דרך התבלינים
100 גרם בשר טחון
1 גזר קצוץ לקוביות קטנות
2 כפות תירס מתוק משומר
חופן כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
2 -3 תפו”א אדומים גדולים אפויים על קליפתם בתנור לחצי שעה בחום הכי גבוה
קמח
ביצה

אופן ההכנה

1. שולפים מקליפתם ומרסקים את תפוחי האדמה. מוסיפים קמח (כשליש מכמות תפו”א אדמה) וקמצוץ מלח.
2. טורפים קלות את הביצה ומוסיפים חצי מהכמות לתערובת התפו”א (את שאר הביצה מוסיפים רק אם צריך)
3. מערבבים קלות את התערובת לא לשים, אלא יוצרים בצק מערבוב עדין וברגע שזה מתגבש מפסיקים.
4. המילוי: מטגנים את הבשר, הגזר, התירס והעשבים. מתבלים בתערובת וממליחים ע”פ הטעם.
5. יוצרים כדורים מבצק תפוחי האדמה, משטחים וממלאים.
6. מטגנים את הלביבות כ- 3- דקות על אש בגובה בינוני.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית