כבד עוף

כבד עוף

כבד עוף בשרים

(תערובת פלפלונים לסטייק מכילה: 4 סוגי פלפלים בגריסה גסה).

מצרכים ל- 4 מנות

1/2 ק”ג כבדי עוף
3 כפות תערובת פלפלונים לסטייק של חוות דרך התבלינים
מלח אטלנטי
מעט ברנדי
1 בצל חתוך

אופן ההכנה

1. בקערה יש לערבב את כבדי העוף עם התערובת והמלח.
2. לצלות על מחבת לוהטת . ניתן לשלהב עם מעט ברנדי.
3. להוציא את הכבדים ולטגן קלות את הבצל.
* מומלץ להגיש לצד פירה ואספרגוס חלוט.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות