חזה עוף בפילדלפיה

חזה עוף בפילדלפיה

חזה עוף בפילדלפיה בשרים

(תערובת פילדלפיה לבשר מכילה: פפריקה, חרדל, רוזמרין, פלפל גרוס ועוד)

המצרכים

2 כפות תערובת פילדלפיה לבשר של “חוות דרך התבלינים”
4 שיני שום
1 שורש כרישה לבן חתוך לעיגולים
8-10 פטריות קצוצות דק
1 כוס אפונה ירוקה
1 כוס ברוקולי /או כרובית
עשבי תיבול- פטרוזיליה/ כוסברה/ טימין
מלח/ פלפל
2 כפות מים
2 כף סויה
1 כף לימון סחוט
1/2 ק”ג חזה עוף חתוך לרצועות דקות

אופן הכנה

1. משרים במים חמים את הברוקולי והאפונה למשך 20 דק.
2. הכנת המשרה- בצלוחית מערבבים מלח/ פלפל, עשבי תיבול יחד עם תערובת “פילדלפיה לבשר”,מוסיפים סויה, לימון ומים ומערבבים היטב. משרים את רצועות העוף ברוטב למשך 40 דק’.
3. במחבת הבריאות מחממים מעט שמן זית, מוסיפים את הכרישה והשום ומטגנים קלות.
4. מוסיפים את הברוקולי, האפונה ורצועות חזה העוף ומטגנים 2-3 דק’ עד שהעוף הופך צבעו ללבן.
5. מוסיפים את הרוטב בו השרנו את העוף ומבשלים על אש קטנה 5 דק’.
6. טועמים ומתבלים.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית