הקציצות של ציפורה – קציצות בשר עם רוטב אדום

הקציצות של ציפורה – קציצות בשר עם רוטב אדום

הקציצות של ציפורה - קציצות בשר עם רוטב אדום בשרים

(תערובת הקציצות של ציפורה מכילה: פפריקה מרוקאית מתוקה, פירורי לחם, עשבי תיבול, שום, בצל ועוד)

מצרכים ל-6 אנשים

4 כפות תערובת לקציצות של ציפורה מ”חוות דרך התבלינים”
700 ג’ – 1 ק”ג בשר טחון
רסק עגבניות
2 בצלים חתוכים
5 שיני שום
צרור פטרוזיליה
1 ביצה טרופה
מלח, פלפל

אופן הכנה

1. מערבבים בקערה את הבשר עם מעט שום כתוש, בצל קצוץ ומחצית מתערובת הקציצות של ציפורה,מעט פטרוזילה ומוסיפים ביצה טרופה.
2. בסיר עמוק מטגנים בשמן זית את הבצל הנותר עם השום. מוסיפים רסק עגבניות, מים ואת שאר תערובת הקציצות של ציפורה- כך שיהיה רוטב מספיק לכל הבשר.
3. נותנים לרוטב להתבשל למשך 5 דקות ובינתיים יוצרים מהבשר כדורים. רצוי ליצור את הכדורים בידיים רטובות.
4. את כדורי הבשר מוסיפים אט אט לרוטב ומערבבים בעדינות, באם יש צורך מוסיפים נוזלים.
5. מבשלים על אש נמוכה למשך 20-30 ד’.

המלצה: להגיש על אורז לבן או פירה מתפוחי אדמה.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית