הפריטטה של עינת

הפריטטה של עינת

הפריטטה של עינת איטלקי

(תערובת חביתות ופשטידות מכילה: פטריות מיובשות, עשבי תיבול, גמבה ועוד)

מצרכים לפריטטה ל-5 אנשים

4 כפות תערובת “חביתות ופשטידות” של חוות דרך התבלינים
2 כפות תערובת “עשבי תיבול איטלקיים” של חוות דרך התבלינים
5 תפוחי אדמה
6 ביצים
1/4 כוס חלב
50 גר’ גבינת פרמזן מגוררת

אופן הכנה

1.מגררים את תפוחי האדמה וסוחטים היטב את הנוזלים.
2.בקערה מערבבים את הביצים, התערובות, החלב וגבינת הפרמזן.
3.במחבת משומנת ועמוקה מטגנים קלות את תפוחי האדמה עד לייבוש כל הנוזלים וקבל צבע שחום עדין.
4.מוסיפים את הבלילה ומשאירים על אש נמוכה כ-4 דקות.
5.מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 10-15 דק’. יש להשגיח שלא ישרף.
6.מגישים חם לצד לבן טרי או סלט ירקות.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות