דגים על האש

דגים על האש

דגים על האש דגים

(תערובת עשבי תיבול לדגים מכילה: ורדים, הל, שום, עשבי תיבול ועוד)

מצרכים ל-4 מנות

4 דגים
40 גרם תערובת עשבי תיבול לדגים של חוות דרך התבלינים
1 לימון חתוך
1 עגבניה חתוכה
6 שיני שום
שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה

1. לערבב את התערובת עם שמן זית.
2. לעסות היטב את הדגים מבפנים ומבחוץ.
3. לחתוך את השום, הלימון, העגבניה ולהכניס לתוך הדגים.
4. לצלות על האש למשך 10 דקות.
5. לתבל במלח ופלפל,להגיש לצד לימון סחוט.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית