גלילת פרגיות עם בשר טחון

גלילת פרגיות עם בשר טחון

גלילת פרגיות עם בשר טחון בשרים

מתכון מתוך תחרות שף העמק- ענבל כפיר

(תערובת לפרגיות עם עשבי תיבול מכילה: פפריקה מרוקאית מתוקה, עשבי תיבול, שבבי שום,כמון טחון ועוד)

מצרכים ל-5 אנשים

2 כפות תערובת לפרגיות עם עשבי תיבול של חוות דרך התבלינים
5 פרגיות
1 בצל גדול
200 גר’ בשר עגל טחון
1 חציל חתוך לקוביות ומטוגן
אופן ההכנה :
1. לטגן את הבצל. להוסיף את הבשר לערבב עד לשינוי צבע הבשר.
2. להוסיף את החצילים הצנוברים והחמוציות ולהמשיך לערבב ולטגן כמה דקות נוספות.
3. לטגן את הפרגית בצד אחד בלבד . להניח מלית על הצד הלא מטוגן לגלגל כל פרגית לסגור עם קיסם כדי שלא יפתח. להניח בתבנית חסינת אש ולכסות עם נייר כסף.
4. להכניס לתנור בחום של 180 מעלות לאפות כ-20 דקות.
5. חמש דקות לפני סיום האפייה להוריד את נייר הכסף ולהמשיך לאפות על מנת לשמר את עסיסיות הבשר.

אופן הכנת הרוטב

מרתיחים סילאן , שום כתוש, פפריקה, מלח, קורט קינמון ושופכים על הפרגיות המוכנות.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית