ברוסקטה איטלקית

ברוסקטה איטלקית

ברוסקטה איטלקית איטלקי

(תערובת איטליאנו מכילה: עגבניות שרי מיובשות, אזוב, מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס, שום מטוגן)

מצרכים

6 חצאי לחמניות בגט פרוסים
3 כפות תערובת איטליאנו של חוות דרך התבלינים
גבינת מוצרלה/ רוקפור
שמן זית

אופן ההכנה

1. יש לפרוס חצי לחמניות בגט לאורכה.
2. להזליף שמן זית, להוסיף כף איטליאנו ולפזר מעל חתיכות גבינה.
3. לחמם מראש תנור ל180 מעלות.
4. להכניס לתנור למשך 10 דקות עד שהגבינה נמסה.
5. להגיש לצד סלט עם תערובת איטליאנו.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות