בלילת הממולאים של סמדי

בלילת הממולאים של סמדי

בלילת הממולאים של סמדי בשרים

נשתמש באותה בלילה למילוי כל סוגי הירקות וגם לקציצות

חומרים ל6-8 מנות

לכל 1 ק”ג בשר טחון להוסיף:
1 תפו”א
0.5 צרור כוסברה
0.5 צרור פטרוזיליה
5 פרוסות לחם או 2 לחמניות (רק את החלק הפנימי)
1 בצל

אופן ההכנה

1. להרטיב את החלק הפנימי של הלחם היטב ולפורר אותו בתוך המים עד שנהיה ממש פירורים, לסחוט את הלחם היטב (נהיה עיסה בחזרה).
2. במחבת לטגן בצל קצוץ לקוביות עד להזהבה, מוסיפים את הלחם לתוך המחבת בה טיגנו את הבצל ולערבב היטב עד שנהיה מעין בצק אחיד.
3. את הבשר אפשר לקצוץ במג’ימיקס עם הכוסברה, הבצל, התפו”א והפטרוזיליה. (ניתן גם לגרר את התפו”א והבצל על פומפייה, לשמור את הנוזלים ולערבב עם הבשר.).
4. להוסיף את הלחם לבלילת הבשר וללוש היטב לבלילה אחידה.
5. תיבול: בקערית נפרדת שמים
1 כף משיה טחונה או “ראס אל חנות” של חוות דרך התבלינים
2 כפיות פלפל שחור
1 כף שטוחה מלח
מערבבים היטב ומוסיפים לבשר. לערבב היטב.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית