בלונז

בלונז

בלונז איטלקי

(תערובת לקציצות של ציפורה מכילה: פפריקה מרוקאית מתוקה, עשבי תיבול, פירורי לחם, שום)

מצרכים ל-6 מנות

6 כפות תערובת לקציצות של ציפורה של חוות דרך התבלינים
1 ק”ג בשר
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
1 רסק עגבניות
1/2 כוס מים חמים
מלח, פלפל

אופן ההכנה

1. לטגן במחבת את השום והבצל עד לשקיפות.
2. להוסיף את הבשר ולטגן כ- 4 דקות.
3. להוסיף את התערובות, רסק העגבניות, מים ומלח ופלפל.
4. להרתיח, להנמיך את האש ולבשל 15 דקות.
5. להכין פסטה על פי הוראות היצרן. לערבב יחדיו ולהגיש חם.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות