אין כמו השניצל של אמא

אין כמו השניצל של אמא

אין כמו השניצל של אמא בשרים

מצרכים ל-6 מנות

1 ק”ג חזה עוף פרוס ודק
4-5 ביצים טרופות
100-120 גרם תערובת לשניצל של חוות דרך התבלינים
ש/מן לטיגון

אופן ההכנה

1. מכינים צלחת עם ביצים טרופות וצלחת עם התערובות.
2. טובלים את חזה העוף בתערובות, בביצה ובתערובות.
3. מטגנים בשמן חם עד להשחמה.
4.מגישים חם לצד רטבים ומנה של פסטה/פירה או כל מה שאוהבים…
*מנה של אמא מתובלת וקלה!

שינוי גודל גופנים
ניגודיות