2-3 כפות פפריקה מעושנת של חוות דרך התבלינים
2 כוסות אורז בסמטי
1 כוס שעועית ירוקה קפואה
1 כף רכז עגבניות
1 עלה דפנה
6 כוסות מים רותחים
מלח/פלפל
רבע כוס שמן קנולה/זית
1.על אש נמוכה בסיר עם חצי מכמות השמן, להוסיף את הפפריקה, לבשל כ2 דקות.
2.להוסיף שעועית, רכז עגבניות, מלח, פלפל וכוס מים .
3.לערבב היטב להוסיף את האורז, לערבב היטב ולהוסיף בזהירות את המים.
4.להוריד לאש הכי נמוכה, לערבב שוב לטעום ולבדוק שהמים מלוחים מספיק להוסיף את עלה הדפנה לחסות במכסה ולבשל כ20 דקות.