אגסים מבושלים ביין אדום ותבלינים

אגסים מבושלים ביין אדום ותבלינים

אגסים מבושלים ביין אדום ותבלינים קולינריה מהעולם

אגסים מבושלים ביין אדום ותבלינים

מצרכים ל- 8 אגסים

3 כוסות יין אדום יבש
2 כוסות מים
8 אגסים יפים קלופים
1 כוס פקאן סיני קצוץ
2 מקלות וניל של חוות דרך התבלינים חצויים לאורכם
4 תרמילי הל של חוות דרך התבלינים כתושים
3 עלי דפנה של חוות דרך התבלינים

אופן ההכנה

1. לשים בסיר רחב את כל החומרים פרט לאגוזים ולאגסים.
2. להביא לרתיחה ולבשל ללא כיסוי 15 דקות.
3. להוסיף את האגסים ולבשל כ-20 דקות עד שהאגסים מתרככים מעט.
4. להוציא את האגסים מהסיר בכף מחוררת ולהוציא מחצית מכמות הנוזלים.
5. לבשל את הנוזלים שבסיר על להבה גבוהה כרבע שעה עד שהנוזל מצטמצם לסירופ סמיך וקראמלי מעט..
6. לסנן את האגסים ולהחזיר אותם לסיר עם הסירופ.
7. לבשל על להבה נמוכה ולגלגל את האגסים בתוך הסירופ 3 דקות עד שהם מזוגגים במעטה סירופ סמיך, טעים וריחני.
8. לפזר את האגוזים בכלי שטוח, לגלגל את האגסים במהירות באגוזים כך שיצופו היטב.
9. להגיש עם גלידת וניל משובחת!

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 4 ימים) לפתח הבית