שמן הדס אורגני (Myrtus Communis)

59.90

שמן ההדס משמש כמרכיב חשוב בטיפולי ארומתרפיה לטיפול בזיהומים ומחלות של מערכת הנשימה העליונה והתחתונה, כמו גם דלקות של שלפוחית השתן.
מקור – ספרד, ישראל שיטת הפקה – זיקוק בקיטור חלק הצמח – עלים ופירות שמן ההדס נחשב לאחד מהשמנים העמוקים ביותר, מקורו באזור הים התיכון ושימש עוד בימי בית המקדש לטיהור על ידי הכוהנים. שמן ההדס משמש כמרכיב חשוב בטיפולי ארומתרפיה לטיפול בזיהומים ומחלות של מערכת הנשימה העליונה והתחתונה, כמו גם דלקות של שלפוחית השתן. שימוש נוסף וחשוב של שמן זה הוא ביכולת חידוד המחשבה והריכוז באידוי השמן במבער שמנים. בארומתרפיה המודרנית משמש השמן בנוסף גם לטיפול בכאבי ראש, כאבי מפרקים ופציעת ספורט. בקוסמטיקה הטבעית משמש השמן לטיפול באקנה, חיטוי העור וריחות לא נעימים של הגוף. מתערבב היטב עם: לבנדר וברגמוט. *לשימוש בהרחה בלבד, במבער או בטפטוף מספר טיפות על בד. 10 מיל
קנה 2 קבל 1 מתנה
שילוח לכל הארץ

משלוחים חינם בקניה מעל ₪150

קנייה מאובטחת

תשלום מאובטח ומוכר ע״י חברות אשראי

שילוח לכל הארץ

משלוחים חינם בקניה מעל ₪150

קנייה מאובטחת

תשלום מאובטח ומוכר ע״י חברות אשראי

חשוב לדעת

עלול להכיל עקבות גלוטן, אגוזים, בוטנים, שקדים, שומשום, סויה, סלרי, חרדל, קוקוס וסולופיטים

אולי תאהבו גם...

0
    0
    העגלה שלך
    Empty Cartעגלה ריקה, זה כמו תבלין בלי צבע וטעםחזור לחנות >
      Calculate Shipping
      Apply Coupon

      משלוח חינם
      בקניה מעל 150 ₪

      מגיע לכם יותר!

      המשלוח גם ככה עלינו
      קבלו עוד 5% הנחה !
      קוד קופון: tavlin5

      קבלו 10% הנחה

      קונים מעל 250₪
      ומקבלים 10% הנחה
      קוד קופון: tavlin250