שמן לבנדר צרפתי אורגני (Lavendula Hybrida)

39.90

טיפול והרגעת מערכת העצבים
מקור – צרפת, אנגליה שיטת הפקה – זיקוק בקיטור חלק הצמח – פרחים שמן הלבנדר מאופיין באיכותו על פי ריכוז ה-linalyl acetate שהוא החומר הפעיל העיקרי לריפוי העור. השימושים בארומתרפיה המודרנית : טיפול והרגעת מערכת העצבים, איזון בין רגש למחשבה, טיפול בכוויות וחתכים על העור, עקיצות, מעולה כעזרה ראשונה בכל בית ותיק, ניתן לשימוש בילדים (לשלב עם קמומיל רומן או כחול), למצבי חוסר שינה (פשוט לטפטף מספר טיפות על השמיכה או הכרית). בפרמקופיאה הבריטית משמש השמן לטיפול ברקמות עור פגומות, מזרז את איחוי הרקמה ומונע דלקות. לטיפול באקזמות קלות בכף הרגל, ומסייע בחולשה כללית של הגוף והנשימה. בשימוש קוסמטי משמש השמן בקרמים, משחות לעור פגום ועייף, לטיפול באקנה, כוויות, דרמטיטיס, אקזמה, תכשירים נגד יתושים ועוד. מתאים לכל סוגי העור. מי הלבנדר משמשים לניקוי עור הפנים במי פנים ותכשירי ניקוי קוסמטיים נוספים בעל ניחוח תבליני חריף עם גוון עדין. מתערבב היטב עם רוב השמנים. *לשימוש בהרחה בלבד, במבער או בטפטוף מספר טיפות על בד 10 מיל
שילוח לכל הארץ

משלוחים חינם בקניה מעל ₪150

קנייה מאובטחת

תשלום מאובטח ומוכר ע״י חברות אשראי

שילוח לכל הארץ

משלוחים חינם בקניה מעל ₪150

קנייה מאובטחת

תשלום מאובטח ומוכר ע״י חברות אשראי

חשוב לדעת

עלול להכיל עקבות גלוטן, אגוזים, בוטנים, שקדים, שומשום, סויה, סלרי, חרדל, קוקוס וסולופיטים

אולי תאהבו גם...

0
    0
    העגלה שלך
    Empty Cartעגלה ריקה, זה כמו תבלין בלי צבע וטעםחזור לחנות >
      Calculate Shipping
      הוספת קופון

      משלוח חינם עד הבית
      מעל 199 ₪